Nieuwsbrief 15 april

Wat was het een mooie en gezellige dag gisteren, erg inspirerend!

Iedereen hartelijk bedankt voor de komst en bijdrage aan de eerste gezamenlijke oefendag.
Er staan foto’s op onze Facebookpagina, er volgen nog geluidsfragmenten op de site thearmedmanvriezenveen.nl
Info over de komende weken:
Er zijn nog een paar repetities op donderdag: 19 april en 3 mei.
De posters en flyers voor het concert worden z.s.m. gedrukt. We zorgen ervoor dat ze donderdag klaar liggen om mee te nemen.
Willen jullie de komende tijd zoveel mogelijk reclame maken, posters ophangen, flyers uitdelen enz.?
Daarna volgt de generale repetitie op 12 mei.
Deze generale repetitie start voor de Harmonie om 10:00 uur.
De koorleden worden rond 10:15 uur verwacht, zodat we om 10:30 uur kunnen starten. De generale duurt tot rond 14:00 uur, maar kan eventueel iets uitlopen. Voor een lunch tussen de middag wordt gezorgd.
Het is belangrijk dat alle zangers/zangeressen op 12 mei aanwezig zijn, dus ook de soliste en de Muezzin zijn uitgenodigd.
Op maandag 14 mei is de kerk open om 17:00 uur, het ligt in de bedoeling om rond 17:15/ 17:30 uur nog even in te zingen in de kerk. De podia zijn dan ook opgebouwd, dus iedereen moet weer even zijn plek vinden. De kleur van de koorkleding is zoals iedereen wel had verwacht zwart.
Het eerste concert start om 18:00 uur. De leerlingen komen om 17:45 uur binnen, dus dan moeten we klaar zijn met inzingen.
Het tweede concert op maandag begint op 20:30 uur.
Tussen de twee concerten is er natuurlijk tijd voor koffie/thee/melk/karnemelk, willen jullie evt. zelf zorgen voor een boterham of iets dergelijks?
Op dinsdag 15 mei wordt iedereen om 19:30 uur verwacht om nog even in te zingen. Het concert begint op dinsdag om 20:30 uur. Na het concert op dinsdag is er natuurlijk nog even tijd om na te praten onder het genot van een drankje.

Met vriendelijke groet,
Bert Webbink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *