Bericht van Mark 15 april 2018

Beste zangers,
Een hele fijne repetitie was het gisteren. Veel stukken klinken echt al heel mooi en jullie staan open voor verbetering waar nodig: top! We hebben nog twee repetities: op 19 april en 3 mei. De generale reken ik dan even niet mee. Ik weet wat er nog gebeuren moet en dat zijn echt de kleine details. Ik wil je vragen om aandacht te houden voor de delen of passages waarvan je minder zeker bent.
Dan wil ik ook iedereen bedanken voor de flexibiliteit mbt de opstelling. Er waren zo’n 10/12 zangers afwezig en ik weet zo ongeveer wel waar ze komen te staan dus er kunnen nog een paar wijzigingen komen maar het grootste gedeelte zal zo blijven. Ik verwacht wel dat alle dames in drie rijen komen te staan en de mannen op 1 rij. Hieronder voor iedereen nog even de aanpassingen die we gisteren gemaakt hebben:
Aanpassingen Jenkins:
Deel 4: dirigeert Mark
Deel 6: froward en niet forward
Deel 7: tutti op maat 45 op de derde tel stoppen: dames op maat 70 stoppen, dames stoppen op 114: tutti vanaf H echt twee tellen en dan weg!
Deel 13: ring in maat 99, 100, 101 en 102 vervalt en zo ook op maat 124 en 125
Hartelijke groeten
Mark!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *