Nieuwsbrief 8 april 2018

Beste zangers/zangeressen,
Hierbij een update over The Armed Man.
We zijn inmiddels al twee maanden bezig met repeteren en het resultaat wordt steeds beter. We zijn blij met Mark als dirigent, hij weet als geen ander het koor te enthousiasmeren en het beste uit de zangers/zangeressen te halen.

Aanstaande donderdag 12 april is er geen repetitie, omdat Mark met zijn school op werkweek is. Zaterdag 14 april is de eerste repetitie met alle koorleden samen met de Vriezenveense Harmonie. De leden van de harmonie zijn erg enthousiast over The Armed Man, we zijn dus benieuwd hoe de eerste gezamenlijke repetitie zal gaan klinken. Het koor zal op het liturgisch centrum staan, achter de Harmonie. Tijdens de repetities is het grote podium daar nog niet opgebouwd, dat doen we pas op de concertdagen.

Tijden:
De Vriezenveense Harmonie is op 14 april om 11:00 uur aanwezig om in de kerk te repeteren. Vanaf 13:00 uur zal de repetitie worden voortgezet met het voltallige koor, dus ook met alle zangers/zangeressen uit Raalte. Willen jullie er voor zorgen dat je rond 12:45 uur aanwezig bent, zodat we om 13:00 uur kunnen starten? De repetitie zal tot ongeveer 16:00 uur duren.
Na de repetitie is er gelegenheid om nog even samen een hapje en een drankje te nuttigen.

Nog een paar belangrijke dingen:

  • De begeleidende film is inmiddels besteld, en we hebben ook een technicus ingehuurd, die ervaring heeft met het synchroon lopen van film en muziek.
  • De muezzin die in Dalfsen en Saasveld heeft gezongen, zal ook bij ons de oproep tot gebed doen.
  • De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan, de kaarten kunnen via een formulier op de site thearmedmanvriezenveen.nl worden besteld. We hopen natuurlijk op een grote belangstelling, in de eerste week zijn er al flink wat kaarten besteld.
  • Als iemand nog een originele partituur van The Armed Man wil, kan dat natuurlijk. Ze kunnen besteld worden door even een mail te sturen naar bertwebbink@gmail.com. De kosten van een partituur zijn € 20,00, dit is inclusief een zwarte omslaghoes. Wil je alleen een zwart hoesje; geef het aan en je krijgt een gratis exemplaar van ons.
  • Wil degene die zijn inschrijfgeld nog niet voldaan heeft, dit nog even doen?

Tot zaterdag allemaal, als er vragen of opmerkingen zijn, hoor ik het graag.
Namens de werkgroep,

Bert Webbink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *