Info en foto’s

We zijn bijna op de helft van de koorrepetities en het is mooi om te zien dat we goed op weg zijn om iets geweldigs te maken van de concerten in mei. Mark is erg tevreden over de geboekte resultaten tot nu toe, het is goed  werken met zo’n enthousiaste groep! Het is ook fijn dat er regelmatig leden van Het Koor uit Heino/Raalte meezingen, dat stimuleert en het instuderen gaat ook sneller.

Vanavond (22 maart) zingen we weer in de Ontmoetingskerk.

Volgende week (29 maart) repeteren we in de Rooms-Katholieke kerk in Vriezenveen, de kerkzaal wordt ook daar speciaal voor ons verwarmd! Het adres is Oosteinde 17 in Vriezenveen. De repetitietijden zijn gelijk aan de andere avonden, dus van 19:30 tot 21:15 uur, in de pauze is er weer koffie voor € 1,00. Mooi dat we ook daar zo gastvrij worden ontvangen!

Aan de lijst van oefendata is 3 mei, onder voorbehoud, toegevoegd. Mark beslist in een later stadium of deze repetitie doorgaat, maar wil hem wel graag achter de hand houden, in het geval er nog veel gesleuteld moet worden aan o.a. de klank.

 

Hieronder een aantal foto’s van de gezamenlijke repetitie op 8 maart j.l.

hartelijke groet,

Bert

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *